top of page

Lufthygiene

Naustor Technology har sammarbeid med Ventitech som jobber med velferdsteknologi innen lufthygiene til våre innemiljø. Vi tilbyr høykvalitets rensing av inneluften ved å bruke en oppskrift som har eksistert så lenge som atmosfæren har gitt liv til jordens overflate. Ved å bruke luftens egen oksygen og hydrogen, omdannes disse i en fotokatalytisk prosess til vennlige naturlige oksidanter, som vi trenger for at vår inneluft skal inneholde de samme viktige ingredienser som naturlig uteluft har. Andre kretsløp i ActivPure reduserer partikler i forskjellige ionisering prosesser.

Totalt står ActivPure for en enestående løsning for å kunne kontrollere lukt, patogene bakterier, virus, muggsopp og partikler i våre hjem og arbeidsplasser.

Andre anvendelsesområder


OVERFLATEBEHANDLING

Med ozonberiket kaldvann kan man på en økonomisk, effektiv og miljøvennlig måte rense og desinfisere overflater. Ozonberiket kaldvann kan erstatte tradisjonelt varmtvann og harde kjemiske behandlingsmetoder. Dette fører til besparelser både i tid, energikostnader og slitasje/skader på utstyr. Alle typer overflater kan behandles med ozonberiket kaldvann.

 

KJØLETÅRN

Ozon holder kjøletårn rene, uten utslipp av kjemikalier til luft. Ozon er en effektiv metode for å stoppe farlig bakterievekst og spredning.

 

LUFT

Ozon er en effektiv luktfjerner. Ozon fjerner lukt av røyk og brann. Middelet blir også brukt til å fjerne dårlig luft i kjølerom, proviantrom, biler, hotellrom og lignende. Etter at ozon er brukt til rensing eller desinfisering, er det vanlig at lukt og smak av matvarer og drikkevarer forbedres. 

 

INNEMILJØ

 

Vi er forhandler av Ventitech sine produkter som forbedrer miljøet innendørs i private hjem, kontorer og produksjonslokaler.

Teknologien bygger på en kombinasjon av ozon/ionisering/uv/filtrering eller rene ozonapparater.

Frisk luft inneholder tre ingredienser som normalt ikke finnes i innendørs luft; elektrisk ladning (ionisering), små mengder ozon og tilstrekkelig luftsirkulasjon til å blande de aktive ingrediensene med forurensingen. 

Ventitech produktene bygger på de samme prinsippene som finnes i luften ute og sørger for at disse elementene blandes i luften innendørs. På denne måten reduseres mugg, sopp og bakterier i luften. Utstyret bidrar til å kontrollere partikler i størrelser ned til mindre enn 1 mikron og oksiderer uønskede gasser og lukt.

Produktene kan sees på importørens hjemmeside www.ventitech.no.

 

BASSENG/BOBLEBAD

Brukt til rensing av vann i basseng, vil ozonet føre til en innsparing i kjemikalieforbruk på mellom 60 – 90 %. Innsparing på driftskostnader er bare en av fordelene. Et ozonanlegg bruker kun luft og strøm. Innkjøp og lagring av kjemikalier kan reduseres til et minimum. Vannet blir både klarere og miljøet rundt bassenget blir vesentlig forbedret. Ozon er brukt i basseng og bad over hele verden.

 

AVLØPSVANN

Ozon renser giftig og infisert avløpsvann.

 

MATVARE

Ozon blir brukt til å rense nyplukket frukt og grønnsaker.

bottom of page